همکاری دو ابر قدرت| تکنولوژی و صنعت| ردمی -مرسدس بنز

همکاری دو ابر قدرت| تکنولوژی و صنعت| ردمی -مرسدس بنز
شرکت ردمی و مرسدس اولین همکاری خود را جهت تولید یک گوشی موبایل فوق العاده انجام داده اند .این گوشی موبایل رنگی شبیه رنگ خودرو مرسدس دارد. مجهز به دوربین سه گانه و اندروید 12 می‌باشد.

اولین همکاری شرکت ردمی با شرکت مرسدس بنز

این روزها خبر از همکاری ردمی با مرسدس بنز به گوش می‌رسد. قرار است این همکاری برای تولید نسخه موبایل از سری‌های k50 باشد که این گوشی موبایل به عنوان تجاری مرسدس f1 به بازار عرضه خواهد شد.

به احتمال قوی این نسخه‌ای که قرار است معرفی و به بازار عرضه شود یک نسخه انحصاری می‌باشد که هنوز اطلاعاتی ازش در دسترس نیست. البته ناگفته نماند که این شرکت خود را در حال آماده کردن برای عرضه گوشی Redmi k50 gaming edition در کشور چین می‌باشد.

 این مدل از گوشی همراه مناسب و مخصوص برای گیمینگ است . براساس اطلاعات گفته شده طراحی رنگ این گوشی مشابه رنگ خودرو‌های مرسدس ارائه می‌شوند. رنگ صفحه پشت این گوشی خاکستری رنگ با مثلث‌های مشکی است .دو ضلع از این مثلث‌ها به رنگ فیروزه‌ای است که با نوار RGB روشن ماژول پوشیده شده است و به صورت نمادین در سمت راست گوشی حک خواهد شد.

 همانطور که گفته شد از این مدل گوشی همراه در حال حاضر مشخصات زیادی در دست نسیت؛ شرکت سازنده یه سری اطلاعات کمی ارائه کرده است .

این کالا یک صفحه نمایش به اندازه 6.67.+OLED FULL HD دارد که وضوح تصاویر را 1080*2400 نشان می‌دهد.از دیگر ویژگی‌های نمایشگرش می‌توان به نرخ سازی تازه 120 هرتز و نرخ نمونه‌برداری لمسی 480 هرتز و داشتن محافظ Gorilla glass victusاشاره کرد.

چیپست این گوشی موبایل از نوع Qualcomm Snapdragon می‌باشد. همان‌طور که گفته شد گوشی مرسدس f1 مخصوص گیمینگ است به همین دلیل دارای یک منطقه خنک کننده VC به اندازه 4860 میلی‌متر می‌باشد که در زمان بازی‌های سنگین از بالا رفتن دما گوشی جلوگیری می‌کند.

در کنار این‌که این تلفن همراه مخصوص بازی است ولی برای عکس گرفتن از نظر کیفی سطح بالایی دارد و می‌شود بهترین عکس‌ها را گرفت. در قسمت پشت این گوشی همراه یک دوربین سه‌گانه وجود دارد که دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی SonyIMX686,یک سنسور 13 مگاپیکسلی OmniVision OV13B و یک لنز 2 مگاپیکسلی وجود دارد. در قسمت جلو یک دوربین 20 مگاپیکسلی به کار رفته است.

به احتمال قوی گوشی موبایل مرسدس F1 با نسخه 12 اندروید روانه بازار می‌شود و رابط کاربری سفارشی miui 13 توسط شرکت ریلمی اجرا می‌شود.

ظرفیت باتری این دستگاه 4700 میلی‌آمپر است که از شارژ سریع 120 واتی پشتیبانی می‌کند.

همچنین این گوشی مرسدس ,اولین گوشی مجهز به موتور CyberEngine ultra-wideband است .

ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)